ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η εταιρεία ΝΙΚ. Β. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. είναι η μεγαλύτερη αντιπροσωπεία στη περιοχή της, με 3 ιδιόκτητες μονάδες έκτασης 23.500 τ.μ. και 4.700 τ.μ. στεγασμένων χώρων. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1972 και πρωταρχικός σκοπός της είναι η εξυπηρέτηση και η ικανοποίηση του πελάτη, ο οποίος βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της.

Η εταιρεία ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. είναι επίσημος διανομέας και επισκευαστής των αυτοκινήτων SEAT και ISUZU. Δραστηριοποιείται στη πώληση επιβατικών αυτοκινήτων (καινούριων και μεταχειρισμένων), στη πώληση ελαφρών επαγγελματικών αυτοκινήτων (καινούριων και μεταχειρισμένων) και στη παροχή υπηρεσιών After Sales υψηλού επιπέδου (συνεργεία, φανοποιεία, ανταλλακτικά, αξεσουάρ).

ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ SEAT ΚΑΙ ISUZU

Με την πρώτη επίσκεψη σας στις νέες, σύγχρονες εγκαταστάσεις, θα διαπιστώσετε οι ίδιοι τις δυνατότητες της εταιρείας για παροχή εξυπηρέτησης υψηλών προδιαγραφών σε όλα τα επίπεδα.

Στο ευχάριστο και μοντέρνο περιβάλλον των εκθέσεων, θα δείτε από κοντά όλα τα νέα μοντέλα της SEAT και ISUZU και θα κάνετε Test Drive.

Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι πωλήσεων της ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., θα είναι δίπλα σας, για να σας βοηθήσουν με την πείρα τους να επιλέξετε το μοντέλο που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες.

Αγοράζοντας το καινούριο σας αυτοκίνητο από τη ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., δεν έχετε παρά να διαλέξετε το μοντέλο που σας ταιριάζει και να επωφεληθείτε από τα ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΔΩΡΑ που σας χαρίζουμε!

ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ – ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ

Σύγχρονα και άψογα οργανωμένα, εξοπλισμένα με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, τα συνεργεία – φανοποιεία της ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., παρέχουν όλες τις υπηρεσίες με πλήρη υπευθυνότητα και συνέπεια. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της, είναι έμπειροι και ικανοί να σας εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο τρόπο και να σας εξασφαλίσουν:

  •  Γρήγορο Service
  •  Ολοκληρωμένες εργασίες Συνεργείου – Ηλεκτρολογείου – Φανοποιείου – Βαφείου
  •  Προτεραιότητα για service έκτακτων περιστατικών
  •  Απόλυτη συνέπεια στο χρόνο παράδοσης
  •  Ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές με πλήρη ανάλυση και επεξήγηση κάθε χρέωσης
  •  Ειδικά εκπτωτικά προγράμματα service
  •  Ειδικές – προνομιακές τιμές για τη συντήρηση – επισκευή εταιρικών στόλων αυτοκινήτων
  •  Διάθεση αυτοκινήτου αντικατάστασης (όπου απαιτείται)
  •  Συνεργασία με ασφαλιστικές εταιρείες και άμεση αποζημίωση, απαλλάσσοντας σας από κάθε διαδικασία
  •  Υπηρεσία παράδοσης – παραλαβής αυτοκινήτου προς επισκευή (όπου απαιτείται)
ΤΜΗΜΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ & ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Η ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. έχει οργανώσει ένα πλήρες τμήμα πώλησης γνήσιων ανταλλακτικών και αξεσουάρ SEAT και ISUZU. Η μεγάλη γκάμα προϊόντων, τόσο σε ανταλλακτικά, όσο και σε αξεσουάρ, μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις σας σε ποιότητα, ταχύτητα και ανταγωνιστικές τιμές.

Επισκεφτείτε τις εγκαταστάσεις της ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. με την πρώτη ευκαιρία και γνωρίστε ένα νέο επίπεδο εξυπηρέτησης σε όλες τις υπηρεσίες στο χώρο του αυτοκινήτου.